Drapeau Espagne Geproduceerd in Spanje

BellAction Duo

Met de unieke en gepatenteerde nieuwe niet-invasieve technologie: BellAction duo Sapphire, profiteer van een totaal natuurlijk concept dat totaal anders, uniek en persoonlijk is voor uw gezicht en lichaam.

Het is niet alleen een machine, maar ook een systeem dat speciaal is ontworpen om zeer goede resultaten te bereiken, gebaseerd op de enorme ervaring van esthetische professionals. BELLACTION is geen aanvullende behandeling voor een andere. Hij krijgt zijn resultaten alleen, alleen met zijn NATUURLIJKE SYSTEEM van diepe fysioactieve massage.

Er is geen verdere behandeling nodig om zijn doel te bereiken. Wat hem echt onderscheidt van de anderen zijn zijn ENORME RESULTATEN! Maar BELLACTION IS COMPATIBEL MET ALLE ANDERE SYSTEEM ALS de professional besluit om het te combineren met andere behandelingen.

Tot nu toe hebben cellulitisbehandelingen hun resultaten bereikt: door te knijpen, kneden, zuigen en trekken ... ze zijn allemaal potentieel agressief met de meest oppervlakkige weefsellagen en geven geen toegang tot de diepste lagen waar de meest rebelse cellulitis wordt gevonden, en het spierstelsel, wat resulteert in tractie op de derma en epidermis met het logische gevolg van het uittrekken van de huid dat de gevreesde slapheid veroorzaakt.

Als deze systemen tot nu toe resultaten hebben opgeleverd in de eliminatie van meer oppervlakkige cellulitis, stelt u voor dat u met BellAction een behandeling kunt creëren die glijdt en comprimeert zonder tractie op de meest oppervlakkige weefsels te veroorzaken, waardoor een compressierotatie en trillingsmassage wordt gegenereerd, zelfs in de meest getroffen gebieden.
Toegang tot de diepste weefsels waar de meest gewortelde en rebelse cellulitis zich bevindt, terwijl het hele spierstelsel opnieuw wordt verstevigd.

Tête BellAction Duo

Gezicht

Met carboxytherapie die onze huid voorziet van een extra toevoer van zuurstof voor een homogenere, gladdere en zachtere textuur.

BellAction Duo

Lichaam

Ontworpen voor contouren, verwijdering van vet en vocht, weefselherstel en activering van de bloedsomloop.

Tête BellAction Duo

Gezichtsbehandelingen

Apparatuur voor cosmetische gezichtsbehandelingen. Het systeem heeft verschillende gecombineerde behandelingen en therapieën.

 • Afschilfering of peeling-systeem
 • Diepe fysioactieve massage
 • Rustgevende massage met vibratie
 • Carboxytherapiebehandeling

 

BellAction Duo

Lichaamsverzorging

Hiermee kunt u in één behandeling de 5 meest gevraagde resultaten in de cabine behalen. Elimineert zelfs de meest hardnekkige cellulitis, vastgehouden vocht en weefselontsteking, verstevigt alle zachte weefsels, hervormt en elimineert contracturen.

Bellaction Duo Production
Bellaction Duo Production
Produits Bellaction
Crêmes Bellaction

BellAction duo heeft zijn eigen cosmeticalijn

Waar is de limiet van anticellulitisproducten en waar is het succes van Bellaction?

De effecten van cellulitiscrèmes op vetweefsel zijn meestal minimaal of helemaal niet. Ze kunnen een zichtbaar effect hebben op de epidermis, afhankelijk van de samenstelling en de kracht van de actieve ingrediënten, maar geen enkel product is op zichzelf in staat om vetten, vloeistoffen en afvalstoffen van de huid te vernietigen of te elimineren.

Met Bellaction Duo hebben we de beste cosmetiscalijn voor lichaamsverzorging gecreëerd.

Deze cosmetica wordt geformuleerd door Bernat Domene op basis van de ervaring van meer dan 10 jaar met dit systeem. Er is een product van zeer hoge kwaliteit verkregen met actieve ingrediënten die maximale effectiviteit bereiken bij behandelingen om cellulitis te elimineren, te verstevigen, te hervormen en te elimineren: gifstoffen, vloeistoffen en ontstekingen. Deze cosmetica kan ook worden gebruikt met elk ander systeem en bij handmatige behandelingen.

De enige manier om te profiteren van de effectiviteit die het product kan hebben, is door tegelijkertijd een fysiologische behandeling van alle weefsels uit te voeren, zodat van de epidermis tot de spier, door het bindweefsel en het vetweefsel, een compressie van alle wordt geprovoceerd wat het mogelijk maakt om al dit afval in omloop te brengen en tegelijkertijd naar de eliminatieroutes te leiden. Dit is het moment waarop we kunnen beginnen met het behalen van sterke resultaten in synergie met Bellaction Duo Cosmetics.

Bellaction is het enige systeem op de markt dat in staat is om de maximale diepte op al deze weefsels te bereiken, door compressie op de spiervezels en op de meest diepgewortelde cellulitis, zonder te zuigen of tractie op de huid te veroorzaken, en dit zonder verzakking te veroorzaken zoals andere mechanische systemen behandelt BD het zeer effectief.

Bellaction versterkt de spieren, geeft ons een esthetisch volume en elimineert tegelijkertijd het lelijke volume dat bestaat uit vetten, vloeistoffen en gifstoffen. Dit verwijdert alle barrières die voorkomen dat alle weefsels zichzelf goed voeden en verhoogt tegelijkertijd de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof door het arteriële bloed.

Alle weefsels worden verstevigd, terwijl de gevreesde cellulitis en sinaasappelschil worden verwijderd, waardoor de huid er jeugdig en gezond uitziet.

Bellaction heeft een gemiddelde efficiëntie in volumeverlies van 2 MATEN zonder de noodzaak om af te vallen, terwijl het tegelijkertijd slaagt om te hervormen, te versterken, vloeistoffen te elimineren en vertraagde metabolismen te activeren.

De combinatie van de fysioactieve massage van Bellaction met de cosmetica die speciaal voor de apparatuur is geformuleerd, is vandaag de dag de meest effectieve tandem op de markt voor alle soorten lichaamsverzorging.

CONTROLEER ZELF DAT DIT DE WERKELIJKHEID IS EN GEEN VALSE BELOFTEN!

Gezicht: anti-aging

Behandeling in 4 stappen

1/ Peeling met diamantkop + peeling die u een diepe en volledige reiniging van het gezicht garandeert terwijl de actieve bestanddelen van de BellAction-producten die tijdens de behandeling worden gebruikt, doordringen.

2/ Fysioactieve behandeling

 De nieuwste generatie niet-chirurgische facelift die ook aangenaam is tijdens de behandeling + behandeling van rimpels en slappe huid + natuurlijk Botox-effect

3/ Carboxytherapie behandeling Zuurstofvoorziening en zuivering van de huid door carboxytherapie voorziet uw huid van een extra toevoer van zuurstof voor een homogenere, gladdere en zachtere textuur.

4/ Ontspannende massage en modellering
De huid van het gezicht krijgt op natuurlijke en duurzame wijze weer stevigheid en jeugdigheid

Voordelen

 • Niet-chirurgische facelift
 • Peeling
 •  Rimpelbehandeling
 •  Aangenaam en ontspannend
 •  Reinigingsmiddel
 • Natuurlijk botox-effect
 • Verstevigt en verlicht de huid
 •  Behandeling van perioculaire wallen en donkere kringen
 •  Vermindert acnelittekens
 •  Productie van hyaluronzuur en collageen
 •  Oxygenatie
 •  Celregeneratie
 •  Vertraagt ​​slappe huid (preventieve actie)
 •  Langdurig effect

Lichaam

Het nieuwe wapen tegen vetophopingen en cellulitis. Gedraagt ​​zich als een echte drilboor op vet!

Zichtbaar resultaat vanaf de 1ste behandeling.

Voordelen

 • Elimineert vetcellen en cellulitis, zelfs de meest rebelse
 • Vermindert striae
 • Behandelt een slappe huid in verschillende delen van het lichaam
 • Hervormen, verstevigen de weefsels en het vaatstelsel
 •  Verwijdert vloeistoffen, ontstekingsvloeistoffen en gifstoffen door lymfedrainage
 •  Elimineert spierspanning
 • Versterkt de spieren
 • Maken de billen steviger, energieker en strakker
 • Evacueert melkzuur
 • Werkt op alle zachte weefsels
 • Niet-chirurgische lichaamslift
 • Aangename behandeling
 • Manuele massage aan het einde van de behandeling

Questions réponses BellAction Duo

La nouvelle arme contre les amas graisseux et la cellulite. Agit comme un vrai marteau piqueur sur les graisses !

De voordelen van BellAction Duo-apparatuur

Effectief

Pijnloos

Geen verdoving

Geen herstelperiode

Geen incisie

Zonder nabehandeling

Omdat investeren in BellAction Duo MLE is investeren in rust en winstgevendheid

×

Bonjour

Comment puis-je vous aider?

×