4_men_only
banner_inspira_med_sun_1000x300_070519_gb-1
banner_inspira-med_1000x300_plus-button_240717-gb
banner_inspira-med_skin-wizard_1000x300_plusbutton_240717_gb
banner_skin_accents_golden_tan_booster_1000x300_300519_gb-1
Beauty Awards London
onlinebanner_Amalfi
online-banner_awards_300120
online-banner_brand-award2019plusbutton_240717
online-banner_gb_inspira-absolue_plusgerman-brand_plusbutton_150619
online-banner_global-awards-finalist-2020
online-banner_mykonos_blue
previous arrow
next arrow

Fabriqué en Allemagne Geproduceerd in Duitsland

MLE Products | Inspira Cosmetics

De exclusieve invoerder van de fabrikant Inspira cosmetics

German Beauty Engineering – Hoogwaardige cosmeticaproducten - geproduceerd in Duitsland – Inspira cosmetics produceert en verkoopt hoogwaardige cosmeticaproducten voor individuele huidverzorging wereldwijd.

De ontwikkeling van uitzonderlijke en zeer efficiënte producten met uitstekende compatibiliteit is een prioriteit voor inspira. De producten verbeteren zichtbaar het uiterlijk van de huid en stellen de gebruiker in staat om op de best mogelijke manier naar zijn leeftijd te kijken.

Een persoonlijke en eerlijke klantrelatie op basis van partnerschap is een kwestie die in het hart van het bedrijf staat. Inspira cosmetics biedt: schoonheidssalons, spa's, medische spa's en dermatologische centra met professionele productconcepten die relevant zijn voor huidverzorging, evenals op maat gemaakte behandelingsproducten voor professioneel gebruik in de cabine. Het assortiment is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke ontdekkingen en vervaardigd met de hoogst mogelijke kwaliteit volgens de nieuwste Europese GMP cosmetische normen.

Inspira Cosmetics

Grote cosmetische laboratoria ontwikkelen producten die voldoen aan de huidige behoeften van de consument en zijn geformuleerd volgens het nieuwste wetenschappelijke onderzoek. Natuurlijke, biotechnologische en actieve ingrediënten hebben de voorkeur bij de selectie van grondstoffen. Het motto is: maximaal effect, maar zo natuurlijk mogelijk.

Cosmetica voor consumenten, retailers en distributeurs over de hele wereld.

Inspira biedt oplossingen voor alle relevante schoonheidsproblemen en biedt ook een breed assortiment met specialiteiten zoals gloeilampen, serums, afneembare maskers en speciale producten voor pre- en professionele nabehandeling in medische procedures zoals dermabrasie, LASER-behandelingen, cosmetische chirurgie en nog veel meer...

Word inspira bewaarder!

U wilt erkende depositaris INSPIRA, reseller worden en ons pro-tarief krijgen, of gewoon ONZE PROFESSIONELE PRODUCTLIJN ONTDEKKEN

Découvrez nos gammes

Inspira
Absolue

Inspira Absolue

Gamme solaire
Inspira Med

Inspira Med - Gamme solaire

Découvrez les innovations 2020 et les nouvelles Ampoules

×

Bonjour

Comment puis-je vous aider?

×